Drie Polaris CMV teams naar kampioenschappen

In Sporthal Naestenbest in Best strijden zaterdag 18 mei de regiokampioenen in het Cool Moves Volleybal (CMV) in de categorieën 4-5-6 om het rayonkampioenschap. Volleybalclub Polaris heeft zich als enige vereniging met drie teams geplaatst omdat behalve de kampioen van de regio Eindhoven op niveau 4 en 5 ( 9 tot 12 jaar) ook het op de tweede plaats geëindigde team toegelaten is voor de finalepartijen om de Zuid Nederlandse titel. Het toernooi is een kroon op het werk van veel vrijwilligers.
Bij niveau 4 is Polaris ingedeeld in poule A en begint om 10.30 uur het toernooi tegen The Athletes Foot/VC Sittardia. Daarna volgen nog de poulewedstrijden tegen Set Up uit Meerlo, Peelpush uit Meijel en VC Flits uit Papendrecht. Polaris is op niveau 5 ook met twee gemengde teams van de partij en dit team. Polaris N 5 – 1 begint om 10.00 uur tegen VC Athos uit Sevenum. Om 11.30 uur gaat de strijd verder tegen VC Wik Groot Ammers, de kampioen van de regio Rotterdam. Om 13.00 uur volgt het duel tegen VC Volt uit Cuyk en de vierde poulewedstrijd gaat tegen YVC uit het Zeeuwse IJzendijke. Polaris N 5 – 2 speelt in een andere poule en treft om 11.00 uur Avance uit Sambeek en een uur later Sliedrecht Sport N 5 – 1. Om 13.00 uur is Peelpush uit Meijel en weer een uur later ODI Middelbeers de laatste tegenstander. De nummers een en twee van alle poules spelen daarna de kruisfinales en finale.

Verslag: Wil van Loon


 

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door VC Polaris

Volleybal, teamgeest, openheid, familie en fun. Helmonds enige volleybalvereniging die ook deelneemt aan de NeVoBo-competitie. VC Polaris bruist van het leven met vele heren-, dames-, recreanten- en jeugdteams en een eigen CMV-afdeling. De club telt meer dan 20 NeVoBo-teams waarvan enkele teams volleyballen ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *