Drie belangrijke wegafsluitingen op een rijtje

De scholen zijn weer begonnen en dat houdt ook in dat er weer gewerkt wordt aan de Helmondse wegen. De belangrijkste wegwerkzaamheden op een rijtje gezet:

  • Deurneseweg

Van 20 augustus tot en met 25 augustus wordt er gewerkt aan de voetgangersoversteek van de Deurneseweg – Weg door de Rijpel ter hoogte van Resedentie Brouwhorst. Voor deze werkzaamheden worden enkele rijstroken afgesloten. Het verkeer kan met gepaste snelheid de werkzaamheden passeren.

  • Kanaaldijk N.O.

Van 17 augustus tot en met eind september 2020 wordt de kanaaldijk N.O. afgesloten voor de vervanging van het riool. Hierdoor is de straat ter hoogte van de Waardstraat tot en met de Burgermeester Geukerspark afgesloten voor verkeer. Fietsverkeer wordt omgeleid via de Kanaaldijk N.W. en Keyserinnedael is bereikbaar via de Havenweg. Volg hiervoor de omleidingsborden.

  • Vossenbeemd

De Vossenbeemd is afgesloten van 28 augustus tot en met 31 augustus. De weg wordt afgesloten ter hoogte van sluis 8. Reden hiervoor is werk aan het brugdek van sluis 8. Verkeer wordt omgeleid via: Kanaaldijk Z.W. – Engelseweg – Churcilllaan.

 

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Jason Gerritsen

Ditisonzewijk.nl - Helmond medewerker: video-journalist - IT ondersteuning Gepassioneerd, enthousiast, gedreven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *