Loods 20 is de nieuwe naam, voor het onderkomen, waar straks het EDAH museum en de Draaiorgels zullen worden gehuisvest.

Wethouder Antoinette Maas onthulde donderdagmiddag samen met de 2 winnaars.dhr. M. van Lierop en mw. Koppes, de nieuwe naam voor het gebouw. Zij kregen als prijs, een jaar lang gratis toegang, inclusief twee draaiorgelconcerten. Er wordt volop verbouwd en men hoopt er op dat in mei de verbouwing rond is. Hierna moeten de verhuizingen plaats gaan vinden en alles weer inrichten. Antoinette sprak de hoop uit dat er begin september een feestelijke opening zou kunnen plaats vinden. Er waren overigens veel mensen, die gereageerd hadden voor een nieuwe naam ,voor het nieuwe gebouw. In totaal stuurden 130 mensen 160 namen in. Er werd na afloop nog gezellig nagepraat, onder het genot van koffie en een lekker gebakje met de naam Loods 20 er op.

Tekst en foto’s; Henk van Dijk

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Henk van Dijk

Henk van Dijk is de vaste fotograaf van Ditisonzewijk.nl. In zijn werkzame leven was hij tot aan zijn pensionering, grond en luchtfotograaf bij de Koninklijke Luchtmacht. Ook de vaste fotograaf van de Heemkundekring Helmont

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *