Dinerbonnen voor de toppers van het Elkerliek is een initiatief dat vorige week is gestart door Nina en Laura. Met de dinerbonnen willen ze het personeel van het Elkerliek bedanken en tevens de Helmondse horeca ondersteunen.

Nina Vermeulen en Laura van der Heijden-Daams zijn op het idee gekomen omdat in ziekenhuis Bernhoven in Uden eenzelfde initiatief is ontstaan.

Ze dachten: ‘Dat kunnen wij ook in Helmond!  We kennen enkele mensen die in het Elkerliek werken en weten wat ze doormaken. Wat gaaf zou het zijn als we alle ruim 2200 medewerkers van het Elkerliek een dinerbon van 30 euro zouden kunnen schenken.

Voor alles wat ze doen in deze moeilijke tijd en op deze manier wordt de Helmondse horeca ook heel erg gesteund. Want daar kunnen de bonnen straks worden verzilverd.’

Donaties stromen gelukkig binnen

Beide initiatiefnemers benadrukken dat elke donatie welkom is, je bepaalt zelf hoeveel je wilt doneren. De bedragen die nu binnen komen variëren van tien tot honderd euro.

Speciaal voor deze actie werd een Facebookpagina Voor de toppers van het Elkerliek aangemaakt.  De donaties lopen via een officiële website Geef.nl

Bij het online gaan van dit bericht stond de teller inmiddels op ruim 13.000 euro maar om iedereen van een bon van 30 euro te kunnen voorzien mogen er dus nog meer donaties binnenkomen. In het filmpje leggen de initiatiefnemers hun plan uit en vragen zij hen te ondersteunen zodat zij de dinerbonnen voor de toppers van het Elkerliek kunnen gaan kopen.

Zij hopen ten minste 67.500 euro op te halen, zodat ze alle medewerkers van het Elkerliek een dinerbon euro kunnen geven. Doet u ook mee? Keibedankt!

De film wordt niet alleen getoond op YouTube maar is ook te zien via Omroep Helmond Televisie, te bekijken op Ziggo analoog frequentie 256 en Ziggo digitaal kanaal 36 – Op KPN via kanaal 526 – Op Telfort, Edutel, Vodafone, Fiber en Stipte via kanaal 2109.

 

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Omroep Helmond

Omroep Helmond, het lokale TV en Radio station van Helmond Stadsradio Helmond is al vanaf 1984 in de lucht (FM 107.2 Mhz) en op de kabel (FM 94.4 mhz). Onze organisatie heeft ook de beschikking over een TV - kanaal op de kabel frequentie 256, en UPC digitaal kanaal 31.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *