Dierenshop Quispel

Adres: Mierloseweg 22
5707 AM Helmond
Telefoon: 0492 53 87 17
E-mail:
Website: Dierenshop Quispel
Facebook:

Dierenshop Quispel

Dierenshop Quispel is gestopt met de zegeltjes. Uit een catalogus konden bij een bepaald aantal volle kaarten diverse cadeau- artikelen worden uitgezocht. De klanten vertelden ons dat ze liever sparen voor korting op producten uit de winkel.

Dus geen handdoeken, washandjes en dat soort cadeaus, maar iets leuks voor het huisdier! Vandaar dat Dierenshop Quispel een nieuw spaarsysteem is begonnen. De klant hoeft geen zegeltjes meer te plakken maar spaart elektronisch voor punten op een pasje. Deze punten worden bij iedere aankoop erbij gezet. Wel stempelen wij nog gewoon iedere zak af op de daar voor bestemde spaarkaart. Voor andere producten naast de zakken voer kunt U wel een spaarkaart aanvragen.

Bij besteding van iedere twee Euro krijgt U één spaarpunt. Iedere keer als er punten bij worden geschreven kunt U vragen hoeveel spaarpunten U al heeft. Deze kunnen zo worden afgelezen op het kastje van het spaarsysteem. Bij 150 gespaarde punten krijgt U vijf Euro korting maar als U doorspaart tot 250 punten dan krijgt U maar liefst tien Euro korting op producten uit de winkel. U kunt het aantal spaarpunten zo hoog op laten lopen als U wilt en ieder gewenst moment uw punten laten afschrijven in ruil voor producten naar keuze.

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok