Dier van de week: Venco

Venco

Venco is pas een half jaartje. Hij was bij binnenkomst eventjes een beetje schichtig, maar dat verdween snel. Hij speelt als een tierelier en als extra attractie kan hij zijn staart helemaal plat over zijn rug leggen. Hij vindt het prima om opgepakt te worden, je kunt hem lekker aaien en dat mag zelfs over zijn buikje. De kleinere kittentjes in de kittenkamer mogen allemaal bij hem komen, hij stelt hun gezelschap zeer op prijs. Het is een erg leuk manneke! Hij moet strakjes wel naar buiten kunnen.

Ook zijn uiterlijk mag er wezen. Van bovenaf lijkt hij zwart, maar zoals bij veel zwart/witte katten zit het meeste wit aan de onderkant: witte teentjes en witte sokjes, een wit driehoekje op de borst, wat witte vlekken op de buik, en wondermooie witte snorharen.

N.B. We zijn dringend op zoek naar nieuwe vrijwilligers, voor alle voorkomende werkzaamheden. We zitten vooral te springen om chauffeurs en ook bijrijders op onze ambulances.

Voor meer foto’s van Venco, kijk op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/kittens/10136/

Indien u meer informatie over Venco wilt ontvangen, of meer wil weten over het vrijwilligerswerk, neem dan contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag op weg.

Mail naar: info@dierenambulancehelmond.nl of bel: 0492-513971.

Bent u op zoek naar een andere kat of een kitten, of bent u geïnteresseerd in honden, kijk dan op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Dierenambulance Helmond

Zolang er gevonden of afstand dieren zijn die onze zorg en hulp nodig hebben willen wij er voor hen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *