Dier van de week: Thebe

Thebe is 6 jaar en is een stevige matrone met een malse bilpartij die goed bij haar past. Ze was bij aankomst in het asiel heel onzeker. Dat is inmiddels flink bijgetrokken. Ze komt meteen op je af om kennis te maken, en kopjes geven gaat haar heel goed af, maar geaaid worden vindt ze soms wat spannend. Als het onrustig is wijkt ze terug, als ze lekker ontspannen is laat ze het goed toe en begint ze te spinnen. Maar het liefst geeft ze kopjes, daar komt ze steeds voor terug naar je hand. Ze kantelt dan haar koppie en strijkt er zijwaarts langs. Dit is een poes voor een rustig huishouden met weinig opschudding; daar zal ze zich het beste thuisvoelen. Ze kan overweg met andere katten en moet strakjes weer naar buiten kunnen.

Voor meer foto’s van Thebe, kijk op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/katten/10186/

Indien u meer informatie over Thebe wilt ontvangen, of meer wil weten over het vrijwilligerswerk, neem dan contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag op weg.

Mail naar: info@dierenambulancehelmond.nl of bel: 0492-513971.

Bent u op zoek naar een andere kat of een kitten, of bent u geïnteresseerd in honden, kijk dan op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/

N.B. We zijn dringend op zoek naar nieuwe vrijwilligers, voor alle voorkomende werkzaamheden. We zitten vooral te springen om chauffeurs en ook bijrijders op onze ambulances.

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Dierenambulance Helmond

Zolang er gevonden of afstand dieren zijn die onze zorg en hulp nodig hebben willen wij er voor hen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *