Dier van de week: Shadow

Shadow,

Dit dier van de week is 2 jaar en is een van onze vele moederpoezen. Ze is in een nieuwe omgeving in eerste instantie onzeker/angstig. Ze zoekt dan een holletje vanwaaruit ze alles in zich opneemt. Als ze zich veilig voelt komt ze tevoorschijn. Het is heel goed mogelijk om haar vertrouwen te winnen, het kost alleen iets meer tijd.

Ze verstopt zich bij ons inmiddels allang niet meer, zit lekker voorin in haar verblijf zodat ze alles goed kan zien, er is van onzekerheid weinig meer te bespeuren en ze is ontspannen genoeg om ook gerust wat te spelen en te jagen. Een lekkernijtje komt ze tussen je vingers vandaan happen; mooi contactmomentje!

Deze poes heeft wat meer wentijd nodig maar ze heeft zich prima ontwikkeld. Poes voor ervaren kattenliefhebbers met een rustig huishouden, die niet te veel eisen stellen. Ze kan nog voor verrassingen zorgen; een gewone huiselijke omgeving is toch anders en prettiger dan het asiel met z’n onrust en al die geluiden.

Voor meer foto’s van Shadow, kijk op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/katten/9989/

Indien u meer informatie over Shadow wilt ontvangen, of meer wil weten over het vrijwilligerswerk, neem dan contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag op weg.

Mail naar: info@dierenambulancehelmond.nl of bel: 0492-513971.

Bent u op zoek naar een andere kat of een kitten, of bent u geïnteresseerd in honden, kijk dan op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Dierenambulance Helmond

Zolang er gevonden of afstand dieren zijn die onze zorg en hulp nodig hebben willen wij er voor hen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *