Dier van de week: Sara

Sara is pas anderhalf jaar en heeft een nestje kittens gehad. Nu haar kroost op eigen pootjes staat en de wijde wereld in is, mag mams zelf ook in de schijnwerpers: baasje gezocht voor dit vriendelijke poezenbeestje! Natuurlijk is ze inmiddels gesteriliseerd.

Ze is heel mensgericht en stapt direct op iedereen af om kopjes te geven en aangehaald te worden. Ze is graag bij mensen en ze praat ook veel om dat duidelijk te maken, ze vindt het heerlijk om aandacht te krijgen. Als ze ons ziet en het de hoogste tijd vindt dat er iemand haar gezelschap komt houden, begint ze klaaglijk te roepen. Ze zal het waarschijnlijk niet zo leuk vinden als u veel van huis bent, dus fulltime banen zijn niet zo’n goed idee. Een huishouden met meerdere mensen en regelmatig iemand thuis zal haar goed bevallen. Gezellig poesje dat graag in het middelpunt van de belangstelling staat.

Voor meer foto’s van Sara, kijk op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/katten/10007/

Indien u meer informatie over Sara wilt ontvangen, of meer wil weten over het vrijwilligerswerk, neem dan contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag op weg.

Mail naar: info@dierenambulancehelmond.nl of bel: 0492-513971.

Bent u op zoek naar een andere kat of een kitten, of bent u geïnteresseerd in honden, kijk dan op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Dierenambulance Helmond

Zolang er gevonden of afstand dieren zijn die onze zorg en hulp nodig hebben willen wij er voor hen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *