Dier van de week: Neyo

Neyo,

Is een slanke, gespierde kat van 2 jaar die in een nieuwe omgeving direct op verkenning gaat. Hij is niet gauw ondersteboven van veranderingen. Hij is goed hanteerbaar en komt ook op schoot, hij wordt graag geaaid. Ook spelen en jagen zit in zijn repertoire, hij gooit z’n speelgoed enthousiast rond.

Het is een ontzettend leuke kat. Hij is supersociaal naar mensen, iedereen mag hem aaien en oppakken, hij wandelt gerust een stukje mee, maar hij loopt ook naar binnen via openstaande deuren en ramen, ook als die niet van zijn eigen huis zijn. Neyo is te argeloos en te “open” naar alles en iedereen.

We zoeken voor deze hartstikke leuke kat een nieuw baasje, dat wat meer achteraf woont, met minder buren, op grotere afstand, zodat Neyo wel lekker op stap kan maar niet meer zomaar bij iedereen naar binnen wipt. Een kattenluikje zou fijn zijn zodat hij zijn eigen uitstapjes kan regelen, en dat luikje mag ’s nachts gerust dicht, dan gaat hij netjes slapen.

Voor meer foto’s van Neyo, kijk op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/katten/10133/

Indien u meer informatie over Neyo wilt ontvangen, of meer wil weten over het vrijwilligerswerk, neem dan contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag op weg.

Mail naar: info@dierenambulancehelmond.nl of bel: 0492-513971.

Bent u op zoek naar een andere kat of een kitten, of bent u geïnteresseerd in honden, kijk dan op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Dierenambulance Helmond

Zolang er gevonden of afstand dieren zijn die onze zorg en hulp nodig hebben willen wij er voor hen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *