Dier van de week: Natal

Eerst het goede nieuws, Linus van vorige week is geadopteerd! Wie zorgt ervoor dat we volgende week weer goed nieuws hebben, gun Natal ook een nieuw baasje.

Natal is rond kerst bij ons gearriveerd en zou graag het asiel verruilen voor een eigen huis met eigen baasje. Hij moet naar buiten kunnen; laat hem genieten van het voorjaar! Hij is 7 jaar. Hij heeft een heel licht hartruisje, van 1 op de schaal van 6. Hij heeft er geen last van en een kat kan er moeiteloos stokoud mee worden. Hij is niet geschikt voor bij jonge kinderen.

Hij is de eerste dagen in een nieuwe omgeving bang, verstopt zich, maar na een paar dagen komt hij tevoorschijn. Hij springt bij iedereen op schoot, geniet van de aandacht en hij blijft het liefst eindeloos liggen, hij vindt het heerlijk, ligt zalig te dabben en valt vervolgens in slaap. Een dankbare kerel! Het is ook voor jezelf heerlijk om hem op schoot te hebben, je geniet van zijn genieten. Hij vindt het fijn om zachtjes geaaid te worden maar ga daar niet constant mee door, dan raakt hij overprikkeld, hou het subtiel. Je hoort hem ook niet klagen over het eten, het gaat er allemaal even enthousiast in.

Voor meer foto’s van Natal, kijk op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/katten/9687/

Voor meer informatie en de openingstijden van het asiel bel 0492-513971

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Dierenambulance Helmond

Zolang er gevonden of afstand dieren zijn die onze zorg en hulp nodig hebben willen wij er voor hen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *