Dier van de week: Kwik en Pluisje

Graag willen wij onze Kwik en Pluisje presenteren, twee broertjes. Kwik is de rode, Pluisje de rood/witte. Ze zijn op weg om prachtige kerels te worden. Ze zijn 8 maanden, misschien iets ouder, en zijn wat laat in contact gekomen met mensen waardoor ze onzeker zijn. Beide heren zijn goed aaibaar, genieten daar zienderogen van, er zit totaal geen kwaad in de knapen, het zijn lieverds, maar met name Kwik is nog best bang en houdt zich wat op de achtergrond. Pluisje is wat verder. De broertjes zijn close met elkaar en Kwik vindt veel steun bij zijn iets dapperder broertje Pluis. De katjes hebben een rustige omgeving nodig zonder kinderen en een kalme benadering, des te sneller zullen ze zich op hun gemak gaan voelen. Houd rekening met een flinke wentijd, en ervaring met angsthaasjes is gewenst.

Voor meer foto’s van Kwik en Pluisje, kijk op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/kittens/10219/ voor Pluisje en https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/kittens/10218/ voor Kwik

Indien u meer informatie over Kwik en Pluisje wilt ontvangen, of meer wil weten over het vrijwilligerswerk, neem dan contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag op weg.

Mail naar: info@dierenambulancehelmond.nl of bel: 0492-513971.

Bent u op zoek naar een andere kat of een kitten, of bent u geïnteresseerd in honden, kijk dan op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/

N.B. We zijn dringend op zoek naar nieuwe vrijwilligers, voor alle voorkomende werkzaamheden. We zitten vooral te springen om chauffeurs en ook bijrijders op onze ambulances.

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Dierenambulance Helmond

Zolang er gevonden of afstand dieren zijn die onze zorg en hulp nodig hebben willen wij er voor hen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *