Dier van de Week: Juno

Juno is een oude kater en kwam in slechte conditie binnen: mager, uitgedroogd, haperende schildklier, doof, afwijkend rechteroog, en een middenoorontsteking met bijbehorend scheef koppie en evenwichtsproblemen. Het is een bijzonder lieve, aanhalige, dankbare kater die heel graag geaaid en gekoesterd wordt. We kunnen het niet over ons hart verkrijgen om deze kater naar de eeuwige jachtvelden te zenden.

Zijn verzorging is makkelijk. Hij is dol op natvoer, waar je prima zijn schildklierpilletjes in kunt doen. Hij slaapt een groot deel van de tijd, en als er eten verschijnt staat hij enthousiast op uit zijn mandje. Hij hoort je overigens niet aankomen, dus als je hem aanraakt of hij voelt trillingen kijkt hij stomverbaasd op.

We willen hem een kans geven om nog eventjes, liefdevol en goed verzorgd, in een gewoon huis door te brengen. Hij mag beslist niet meer naar buiten. We zoeken iemand bij wie hij veilig zijn laatste tijd mag doorbrengen en vertroeteld wordt tot het tijd is om te gaan.

Voor meer foto’s van Juno, kijk op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/katten/9862/

Indien u meer informatie over Juno wilt ontvangen, neem contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag op weg.

Mail naar: info@dierenambulancehelmond.nl of bel: 0492-513971.

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Dierenambulance Helmond

Zolang er gevonden of afstand dieren zijn die onze zorg en hulp nodig hebben willen wij er voor hen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *