Dier van de week: Joni

Joni is drie jaar en is een uitermate vriendelijk poesje met de warme kleuren die we “schildpad met wit” noemen, en ze heeft een grappig wit puntje aan haar staart. Zij heeft het knuffelen in hoogst eigen persoon uitgevonden en heeft daar haar beroep én hobby van gemaakt; ze doet niks lievers. Ze nestelt zich bij iedereen op schoot of in de hals en is ook helemaal niet van plan om uit zichzelf te vertrekken. Het lijkt wel of ze vastgeplakt zit. Dit is geen poesje voor mensen met een fulltime baan want dan heeft ze te weinig om zich aan vast te klampen. Zeer knuffelig lieverdje.

Ze doet bij ons niet bijster vriendelijk naar haar katse buren. Je zou bij zo’n poesje wat hoge protest-geluiden verwachten, maar Joni pakt het anders aan: ze produceert verrassend lage, tenor-achtige melodieën waarvan ze hoopt dat de ander er flink van onder de indruk is. Wij wel in elk geval; we moesten echt op zoek naar de bron van het geluid en waren heel verbaasd dat zij het was. Geen andere katten in huis dus. En ze moet naar buiten kunnen.

Voor meer foto’s van Joni, kijk op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/katten/9840/

Indien u meer informatie over Joni wilt ontvangen, neem dan contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag op weg.

Mail naar: info@dierenambulancehelmond.nl of bel: 0492-513971.

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Dierenambulance Helmond

Zolang er gevonden of afstand dieren zijn die onze zorg en hulp nodig hebben willen wij er voor hen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *