Dier van de week: Fender

Fender (5 jaar) had bij binnenkomst extreem veel kriebelbeestjes over z’n lijf lopen. Ze waren zo talrijk dat ze een visitekaartje hadden achtergelaten: bloedarmoede bij hun gastheer… Fender had er opvallend genoeg helemaal geen last van, het is een krachtig kereltje, hij barstte toen al van de energie en dat is nog steeds zo.

Fender heeft een grote eetlust en weet de aandacht prima op zich te vestigen. In een nieuwe omgeving is hij eventjes op z’n hoede, wat te zien is aan z’n grote pupillen. Het is een vriendelijk manneke. Je hebt snel z’n aandacht met interessante speeltjes die z’n jachtlust activeren. Als hij een speeltje “gevangen” heeft, is loslaten er niet meer bij. Hij is wel snel afgeleid en nogal druk, jumpt van het een naar het ander. Hij moet flink naar buiten kunnen, hij is veel te actief en energiek om langdurig binnen te zitten koekeloeren want dan ligt de verveling op de loer. Fender bruist van levenslust! Bij wie krijgt deze vrolijke spring-in-‘t-veld de ruimte?

Voor meer foto’s van Fender, kijk op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/katten/10005/

Indien u meer informatie over Fender wilt ontvangen, of meer wil weten over het vrijwilligerswerk, neem dan contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag op weg.

Mail naar: info@dierenambulancehelmond.nl of bel: 0492-513971.

Bent u op zoek naar een andere kat of een kitten, of bent u geïnteresseerd in honden, kijk dan op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/

Zondag 6 oktober is er open dag in het asiel vanwege dierendag. Iedereen is van harte welkom!

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Dierenambulance Helmond

Zolang er gevonden of afstand dieren zijn die onze zorg en hulp nodig hebben willen wij er voor hen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *