Dier van de week Bianca

Bianca

is anderhalf jaar en heeft vier kittens grootgebracht. Drie zijn nog beschikbaar (Bessie, Billy en Bobby, oftewel de Bouvrietjes). Mams had het er maar druk mee, ze viel een kilo af van al het verzorgen. Gelukkig heeft ze die er weer aan gegeten! Grappig genoeg ligt ze graag in een enorme mand die sterk doet denken aan een donut…

De eerste dagen moest ze even wennen, daarna begon ze haar draai te vinden. Ze laat zich lekker aaien van voor naar helemaal achter, begint dan tevreden te spinnen. Ze draait om je heen om veel kopjes te geven. Het is een vriendelijke poes. Ze komt niet op schoot maar het is wel een festijn om haar te aaien, ze geniet er intens van.

Nu ze wat beter gewend is begint ze ook te spelen, de ene keer wat meer dan de andere keer, het is maar net waar haar prioriteiten op dat moment liggen: knuffelen, of toch dat hengeltje? Als ze het hengeltje kiest dan gaat ze er vol voor. Daarna is er nog tijd genoeg voor een fijne aaibeurt.

Voor meer foto’s van Bianca, kijk op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/katten/10103/

Indien u meer informatie over Bianca wilt ontvangen, of meer wil weten over het vrijwilligerswerk, neem dan contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag op weg.

Mail naar: info@dierenambulancehelmond.nl of bel: 0492-513971.

Bent u op zoek naar een andere kat of een kitten, of bent u geïnteresseerd in honden, kijk dan op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Dierenambulance Helmond

Zolang er gevonden of afstand dieren zijn die onze zorg en hulp nodig hebben willen wij er voor hen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *