Dier van de week: Timur

Timur (anderhalf jaar) is onzeker en angstig naar mensen. Hij is wel enigszins vertrouwd met geaaid worden, maar opgepakt en vastgehouden worden is hij duidelijk minder gewend. We zijn hem van alles aan het bijleren, er zit veel ontwikkeling in het manneke. Er wordt dagelijks met hem geoefend door hem op schoot te zetten. Hij gaat het steeds meer waarderen, zijn spinmotortje start direct. Erna gaat hij wat meer in het zicht zitten, lekker ontspannen. Het vertrouwen begint duidelijk te groeien, hij verstopt zich steeds minder. Je ziet hem groeien! Het zal niet moeilijk zijn om zijn ontwikkeling na adoptie voort te zetten en zijn vertrouwen verder op te bouwen, hij wil graag. Dit kereltje kan nog heel ver komen! Hij kan uitstekend overweg met andere katten. Leuk “project”, ervaring gewenst.

Voor meer foto’s van Timur, kijk op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/katten/10223/

Indien u meer informatie over Timur wilt ontvangen, of meer wil weten over het vrijwilligerswerk, neem dan contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag op weg.

Mail naar: info@dierenambulancehelmond.nl of bel: 0492-513971.

Bent u op zoek naar een andere kat of een kitten, of bent u geïnteresseerd in honden, kijk dan op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/

N.B. We zijn dringend op zoek naar nieuwe vrijwilligers, voor alle voorkomende werkzaamheden. We zitten vooral te springen om chauffeurs en ook bijrijders op onze ambulances.

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Dierenambulance Helmond

Zolang er gevonden of afstand dieren zijn die onze zorg en hulp nodig hebben willen wij er voor hen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *