Dier van de Week: Nissan

Dier van de Week: Nissan

Dier van de Week: Nissan is de moeder van dochter Leaf en zonen Pivo, Pixo en Jikoo. U kent Nissan misschien nog van de foto op onze Facebookpagina, toen ze haar zwangerschapsecho kreeg en nieuwsgierig en verbaasd mee leek te kijken op het beeldscherm, en van de vele filmpjes die van haar en haar levendige kroost verschenen.

Nissan is pas anderhalf jaar en ziet er grappig uit: haar ene zijkant is helemaal wit, de andere zijkant is wit met twee zwarte vlekken. Op haar koppie heeft ze ook wat zwarte vegen meegekregen en een zwarte vlek. Haar staart is verrassend genoeg helemaal zwart. Ze heeft prachtige lichtgroene ogen. Nissan heeft recent vier kittentjes gekregen, die inmiddels allemaal op eigen pootjes staan en een nieuw baasje hebben gekregen. Nu is mams zelf aan de beurt!

Het is een heel erg leuke jonge poes die, nu haar vier kittentjes zijn geadopteerd, op zoek is naar een gezin met kinderen. Nissan mist de levendigheid. Ze houdt namelijk van actie en van leven in de brouwerij. Ze is lief, aanhankelijk, ontspannen en op z’n tijd lekker speels. Ook komt ze veel kopjes geven, ze is graag bij je, maar komt (nog) niet op schoot. Dier van de Week: Nissan lijkt ons een geweldige gezinspoes! Bij wie mag ze deel gaan uitmaken van het gezin?

Attentie. 

Deze poes zit nog in een gastgezin. Als u interesse hebt in deze poes, dan kunt u uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met tel.nr. 0492-513971 om een afspraak te maken voor kennismaking met de poes in het gastgezin.

Voor meer foto’s van Dier van de Week Nissan, kijk op: https://dierenambulancehelmond.nl/asiel/katten/nissan-2000343/

Indien u meer informatie over Dier van de Week Nissan wilt ontvangen, neem dan contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag op weg.

Informatie Dierenambulance

Mail naar: info@dierenambulancehelmond.nl of bel: 0492-513971.

Bent u op zoek naar een ander dier, kijk dan op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/ 

Graag attenderen wij iedereen er nogmaals op dat een bezoek aan het asiel, vanwege corona-maatregelen, nog steeds alleen mogelijk is als u vooraf een afspraak met ons maakt.

Helaas komen er nog elke dag mensen onaangemeld naar het asiel. Meestal om een bezoek te brengen aan onze kittenkamer.

U bent meer dan welkom! Maar om op een voor mens en dier verantwoorde wijze met bezoek om te kunnen gaan, vragen wij u om eerst een afspraak te maken.

U kunt ons bellen tijdens onze openingstijden via:   0492-513971

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Dierenambulance Helmond

Zolang er gevonden of afstand dieren zijn die onze zorg en hulp nodig hebben willen wij er voor hen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *