Dier van de Week Lyas

Dier van de Week Lyas

Dier van de Week Lyas is een vriendelijke, ontspannen, witte kater met gele ogen. Hij is aangetroffen bij een van onze ambulances, waarschijnlijk opzettelijk daar neergezet zodat hij snel gevonden zou worden. We zijn natuurlijk niet blij met dit soort “dumpingen”, maar ongetwijfeld was Lyas heel blij dat hij maar kort in het ongewisse heeft gezeten. Hij was in prima conditie en was ook al gecastreerd. Waarom deze aardige jongen weg moest weten we dus niet.

Omdat we niets van zijn achtergrond weten, nemen we het zekere voor het onzekere en zien we hem graag geadopteerd worden waar hij de gelegenheid krijgt om naar buiten te gaan. Mocht dan blijken dat hij dat helemaal niet wil of er bang voor is, dan heeft hij in elk geval zelf kunnen kiezen.

Leuke, lieve kat!

Lyas komt vlot naar je toe om kennis te maken en kopjes te geven. Hij is goed aaibaar en geeft dan een spinconcert weg. Rollebollen staat hoog genoteerd op zijn agenda. Ook met spelen doe je hem een plezier, een hengeltje met wat leuks eraan mag meteen rekenen op zijn belangstelling en hij kan dan flink fanatiek worden. Tussendoor moeten er steeds kopjes gegeven worden en aaitjes in ontvangst worden genomen.

Voor meer foto’s van Dier van de Week Lyas, kijk op: https://dierenambulancehelmond.nl/asiel/katten/witte-kater-volwassen/

Indien u meer informatie over Dier van de Week Lyas wilt ontvangen, neem dan contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag op weg.

Informatie Dierenambulance

Mail naar: info@dierenambulancehelmond.nl of bel: 0492-513971.

Bent u op zoek naar een ander dier, kijk dan op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/ 

Graag attenderen wij iedereen er nogmaals op dat een bezoek aan het asiel, vanwege corona-maatregelen, nog steeds alleen mogelijk is als u vooraf een afspraak met ons maakt.

Helaas komen er nog elke dag mensen onaangemeld naar het asiel. Meestal om een bezoek te brengen aan onze kittenkamer.

U bent meer dan welkom! Maar om op een voor mens en dier verantwoorde wijze met bezoek om te kunnen gaan, vragen wij u om eerst een afspraak te maken.

U kunt ons bellen tijdens onze openingstijden via:   0492-513971

 

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Dierenambulance Helmond

Zolang er gevonden of afstand dieren zijn die onze zorg en hulp nodig hebben willen wij er voor hen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *