Dier van de week: Camee

Camee is een opvallend rustige en evenwichtige poes. Ze wordt niet gauw bang of onzeker en ze vindt het allemaal wel best. Een tevreden poes! Door die kalmte leek ze wat ouder dus we waren best verbaasd toen ze op slechts anderhalf jaar werd geschat. Zou er een oude, wijze ziel in haar huizen?  😉

Het is een lieve poes die ook graag geaaid wordt en op schoot komt voor een knuffelsessie. Kriebel haar ook maar eens lekker onder haar kinnetje, dat zo grappig half wit / half zwart is. Ze heeft wel degelijk ook haar speelse momenten. Ze laat zich goed vermaken met een hengeltje (maar soms vindt ze het touwtje interessanter dan het muisje dat eraan vastzit…). Als u graag een jonge poes wil maar liever niet een drukke stuiterbal, dan zou rustige Camee wel eens een prima keus kunnen zijn.

Voor meer foto’s van Camee, kijk op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/katten/10253/

Indien u meer informatie over Camee wilt ontvangen, of meer wil weten over het vrijwilligerswerk, neem dan contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag op weg.

Mail naar: info@dierenambulancehelmond.nl of bel: 0492-513971.

Bent u op zoek naar een andere kat of een kitten, of bent u geïnteresseerd in honden, kijk dan op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/

N.B. We zijn dringend op zoek naar nieuwe vrijwilligers, voor alle voorkomende werkzaamheden. We zitten vooral te springen om chauffeurs en ook bijrijders op onze ambulances.

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Dierenambulance Helmond

Zolang er gevonden of afstand dieren zijn die onze zorg en hulp nodig hebben willen wij er voor hen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *