In wijkcentrum de Westwijzer in Helmond West was het mogelijk om iedere week te genieten van een lekkere, gezonde maaltijd. Dit was vooral bedoeld voor de wijkbewoners, die tegen een kleine vergoeding, samen kunnen genieten van een gezonde maaltijd. Normaal komen er 40 tot 45 mensen in het wijkcentrum eten, gezellig met buurtgenoten, maar vanwege de coronacrisis is het wijkcentrum gesloten. Peter Malfliet, die op woensdag deze maaltijden verzorgt, kwam op het idee om de maaltijden thuis te bezorgen. Samen met mensen van de LEV-groep worden de maaltijden, die € 6,50 kosten, netjes thuis bezorgd. Zo’n maaltijd bestaat uit soep, een hoofdgerecht en dan nog een toetje.

De maaltijden worden altijd met verse producten bereid. Deze producten worden gehaald bij de middenstand in de buurt. Peter vertelt dat de groenten uit Aarle-Rixtel komen en de kip uit Stiphout. Men is begonnen met het thuisbezorgen van de maaltijden in Helmond West, maar sinds deze week zijn er ook mensen bijgekomen uit de Rijpelberg en Aarle-Rixtel.

Wanneer iemand belangstelling heeft voor deze maaltijdservice kan men contact opnemen met wijkcentrum de Westwijzer . Zij hebben het telefoonnummer van Peter Malfliet bij wie men zich kan opgeven voor de woensdag of donderdag, of voor allebei de dagen.

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Omroep Helmond

Omroep Helmond, het lokale TV en Radio station van Helmond Stadsradio Helmond is al vanaf 1984 in de lucht (FM 107.2 Mhz) en op de kabel (FM 94.4 mhz). Onze organisatie heeft ook de beschikking over een TV - kanaal op de kabel frequentie 256, en UPC digitaal kanaal 31.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *