Voor de rubriek ‘steuntje in de rug’ bij Omroep Helmond kunnen inwoners van Helmond zich aanmelden wanneer zij een leuk liedje of een gedicht willen voordragen. Ook De Skoepies hebben zich aangemeld voor deze rubriek.

Mark Kouwenhoven en Roland Schriks zijn geen onbekenden in Helmond. In de uitzending van Steuntje in de rug vertellen ze met veel humor in onvervalst Helmonds dat ze er alles aan doen om maar niet thuis te hoeven zijn. Ze verzorgden in allerlei groepen optredens tijdens carnaval. Ook stonden zij op het podium bij het kasteel van Sinterklaas. Zij spelen muziek en ook de Blue Band mag op hun gezelschap rekenen.

In deze coronatijd hebben De Skoepies enkele liedjes gemaakt, om toch de tijd weer door te komen…want de echte podiumbeesten willen weer graag optreden met veel slap gezever. In deze uitzending krijgt u al vast een voorproefje.

Heeft u ook een bijdrage voor de rubriek ‘Steuntje in de rug’, neem dan contact op en wellicht zien we u terug in de volgende uitzending.

 

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Omroep Helmond

Omroep Helmond, het lokale TV en Radio station van Helmond Stadsradio Helmond is al vanaf 1984 in de lucht (FM 107.2 Mhz) en op de kabel (FM 94.4 mhz). Onze organisatie heeft ook de beschikking over een TV - kanaal op de kabel frequentie 256, en UPC digitaal kanaal 31.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *