De Reddingsklos doet mee aan AH sportactie

NOC*NSF, Albert Heijn, sportbonden en sportclubs willen zoveel mogelijk mensen in Nederland met plezier laten sporten en bewegen. Om dit te bereiken, houden zij samen de sportactie. Met de sportactie krijgen alle deelnemers de kans om de sport te ontdekken die bij diegene past. Helmondse Reddingsbrigade De Reddingsklos doet ook mee. Zij bieden gratis proeflessen aan. 

Bij elke 10 euro aan boodschappen ontvangen klanten bij Albert Heijn een digitale sportzegel in de AH-app. Deze zegels kunnen tot en met 25 oktober verzilverd worden voor proeflessen bij de deelnemende sportclubs. Deze spaaractie loopt van 14 tot en met 27 september.

Bij De Reddingsklos kunnen kinderen tussen 8 en 12 jaar zich inschrijven voor een proefles Zwemmend Redden of voor een workshop Varend Redden. Jongeren van 12 tot 18 jaar kunnen zich eveneens inschrijven voor een workshop Varend Redden. Tijdens de proeflessen wordt er onder meer pop gedoken, met reddingsmiddelen geoefend en een ongeval nagebootst. Bij de workshop gaan deelnemers zelf varen en redden vanaf een reddingsboot oefenen.

Kijk voor meer informatie op www.dereddingsklos.nl of www.facebook.com/DeReddingsklos Inschrijven is al mogelijk.

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Alexander Brutsaert

Hallo, ik ben Alexander Brutsaert en ik ben 19 jaar. Dit jaar begin ik aan mijn tweede jaar journalistiek in Tilburg. Ik ben blij dat ik de komende maanden stage mag lopen bij Ditishelmond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *