De eerste Helmondse ‘Blijf thuis bingo’

Alle zeven Jumbo supermarkten in Helmond en Wijkmanagement Helmond houden in samenwerking met Rooijakkers Party & Events, Omroep Helmond en Ditisonzewijk.nl op 31 mei de eerste Helmondse ‘Blijf thuis bingo’. Deze organisaties organiseren belangeloos dit online evenement, waarvan de opbrengst bedoeld is voor een Helmonds goed doel.

Mooi meegenomen is dat de inwoners van Helmond een zinvolle besteding van de zondagmiddag krijgen. Bovendien gaan ook organisaties in Helmond er iets aan overhouden.

blijf thuis bingoDe eerste bingo wordt live uitgezonden vanuit het TOV-gebouw aan de Azalealaan. Omroep Helmond radio en Ditisonzewijk.nl via www.faceboook.com/ditisonzewijk.nl zorgen voor de rechtstreekse uitzending, Jumbo voor de kaartverkoop en Wijkmanagement Helmond coördineert het allemaal.

De prijzen die met de online bingo te verdienen zijn, worden gekocht bij plaatselijk lokale ondernemers. Organisaties die gekozen zijn als goed doel zijn: KBO Bernadette, Helmonds Muziek Corps, het Leger des Heils, Helmond Sport,  Stichting Leergeld, Hellemond Gift, Zorgboog en Savant groep.

Op 31 mei van 14.00 tot 16.00 uur gaat de eerste Helmondse ‘Blijf thuis bingo’ van start. Meer informatie zie www.blijfthuisbingo.nl.

Kaartverkoop

Kaarten zijn te koop vanaf 18 mei bij de zeven Jumbo winkels in Helmond, de kosten zijn per kaart € 2,00.  In totaal gaat het om waardebonnen ter waarde van  € 1200 aan prijzengeld. De bonnen zijn te besteden bij diverse lokale ondernemers in Helmond. Elke deelnemer kan na afloop van de bingo de kaart inleveren in speciaal daarvoor bestemde bussen in een van de zeven Jumbo filialen.

Uit de ingeleverde kaarten wordt ook nog een winnaar getrokken en die ontvangt een cadeaubon via Jumbo ter waarde van € 25,-. Zolang de horeca gesloten blijft, of slechts beperkt open is op terrassen en iedereen wordt gevraagd toch nog zoveel mogelijk thuis te blijven, wordt de ‘Blijf thuis bingo’ elke zondag van 14.00 tot 16.00 uur herhaald. Telkens wordt een ander goed doel gekozen.

Koop je kaart en ondersteun daarmee de lokale ondernemers en lokale goede doelen!

Volgende week volgt meer nieuws over het initiatief www.blijfthuisbingo.nl

Helmondse blijf thuis bingo

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Redactie Ditisonzewijk.nl Paula van Hout

Eindredacteur Ditisonzewijk.nl Helmond en Omroep Helmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *