Helmond heeft besloten om meer bomen en minder bestrating te realiseren in Helmond. De doelstelling is om 200 bomen te planten en dan in diverse wijken van Helmond. De eer voor de eerste boom viel ten deel aan en in de Welpenstraat. Over het gehele plein worden bomen en heesters geplant. Met name Ton van Eijk van de buurtvereniging was er erg verheugd hierover. Het zal best een mooi gezicht zijn als het klaar is.
Ook de omwonenden die deze middag aanwezig waren lieten merken dat ze er blij mee waren.
Beiden gewapend met een schop gingen wethouders Paul Smeulders en Erik de Vries aan de slag . Om het de heren wat makkelijker te maken was de boom al voor een groot deel in de grond gezet, maar de wortels moesten nog worden bedekt met zand en daarna werd de aarde door hen nog eens goed aangestampt. De werkzaamheden van de wethouders werden natuurlijk door vele belangstellenden gevolgd. Niet lang daarna was de klus geklaard. En tot grote vreugde van de bewoners kwam Ton van Eijk ook nog met een verheugende mededeling voor de buurtbewoners van de Welpenstraat.  Want wanneer alle werkzaamheden achter de rug zijn zou er bij de bomen ook nog eens een lekkere zitbank geplaatst worden beloofde hij . Kijk, dat was nog eens goed nieuws dus we wachten met spanning af.

Verslag en foto’s Hans Choufoer
Camera Jason Gerritsen

Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:

Website: www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Redactie Hans Choufoer

Redacteur - Foto-journalist bij Ditisonzewijk.nl - Helmond Geboren in Leiden (1957) Ik rook graag een sigaartje en hou van de natuur. Mijn camera en ik zijn onafscheidelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *