Dames 1 Bruheze speelde op zondagmorgen 11 oktober een wedstrijd tegen de dames van Nooit Gedacht uit Geffen. Al in de eerste vijf minuten wist Bruheze voor te komen met 1 tegen 0.

De voorsprong was echter van korte duur want Nooit Gedacht wist de bal ook al gauw in het net te schoppen. Toen ging het even gelijk op tot 2 -2. Maar toen vond Bruheze het welletjes.

De dames beschikten over een sterke verdediging maar wisten in de aanval toch veel kansen te missen. Toch had Nooit Gedacht al snel niet veel meer te vertellen op het veld. En of het nu lag aan de conditie of de technieken, Bruheze stormde ineens door en aanval na aanval leverde een goal op. Maar nogmaals, zij misten veel mooie kansen. De trainer/coach Frans van Kuylen wist via een peptalk in de rust het damesteam opnieuw te motiveren.

Zoals bekend was mochten er geen toeschouwers aanwezig zijn en dat was te merken. Alleen het fluitje van de scheidsrechter en de kreten van de spelers waren te horen. In de 2e helft had Nooit Gedacht niet veel meer in te brengen en elke aanval werd afgekapt door Bruheze zodat er bij het eindsignaal een riante overwinning werd behaald. De eindstand op sportpark Espendonk was 8-2 in het voordeel voor Bruheze…

 

Verslag en foto’s: Hans Choufoer

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Redactie Hans Choufoer

Redacteur - Foto-journalist bij Ditisonzewijk.nl - Helmond Geboren in Leiden (1957) Ik rook graag een sigaartje en hou van de natuur. Mijn camera en ik zijn onafscheidelijk.

Dit artikel heeft 1 reactie

  1. Avatar
    Frans van der Kuijlen Reply

    Bedankt Hans, mooi verslag

    Frans van der Kuijlen
    Trainer dames 1/2 Bruheze

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *