Daag jezelf uit tijdens de herfstvakantie met Jibb+!

De inschrijving voor de Jibb+ activiteiten tijdens de Herfstvakantie start op maandag 23 september om 9.00 uur. Ook dit jaar staat de vakantieweek weer vol met sportieve activiteiten. Via de website www.jibbplus.nl vind je het volledige programma en kun je je inschrijven.

 

Gevarieerd en uitdagend

Ilse, buurtsportcoach bij Jibb+: ‘Iedere vakantie proberen wij een gevarieerd en uitdagend programma op te stellen. Dit jaar gaan we bijvoorbeeld skateboarden en trampoline springen, maar we organiseren ook een ijshockey en kunstschaats-clinic, archery tag en een meidenvoetbaltoernooi. Dit is dus de kans om iets nieuws uit te proberen en te ontdekken welke sport bij je past!’ Het programma is gericht op alle basisschoolkinderen van Helmond. ‘Maar ook aan peuters en klas 1 en 2 van het voorgezet onderwijs is gedacht! Vorig jaar zijn we gestart met het opzetten van activiteiten voor deze groepen. We merkten dat hier behoefte aan was en dat bleek ook bij de inschrijvingen voor deze activiteiten’, geeft Ilse aan.

 

Schoolhandbaltoernooi

Swift Helmond organiseert samen met Jibb+ ook dit jaar weer het schoolhandbaltoernooi in de herfstvakantie. Deze vindt plaats in de Veka Sporthal. Kinderen uit groep 3 t/m 8 kunnen met een team van 6 tot 9 personen opgeven voor het toernooi. Ilse: ‘En wil je met je team graag een keer trainen? Dat kan! Dan meld je je aan voor een toernooi training, deze zijn op woensdag 2 en 9 oktober bij op het Swiftveld.’

 

Actieve vakanties met Jibb+

Jibb+ organiseert iedere vakantieperiode diverse sportactiviteiten voor alle basisschoolkinderen in Helmond. De activiteiten worden veelal in samenwerking met sportaanbieders in Helmond opgezet. Ilse: ‘Wij vinden het belangrijk om deze activiteiten te organiseren. Op deze manier kunnen we kinderen namelijk laten bewegen en kennis laten maken met de verschillende sporten en verenigingen die er in Helmond zijn. Uiteindelijk hopen we dan ook dat kinderen iets ontdekken wat ze echt leuk vinden om te doen en dat dan ook blijven doen!’

Je kunt je inschrijven van 23 september t/m 9 oktober via www.jibbplus.nl.

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door JIBB Helmond

Jibb+ draagt bij aan een vitaal Helmond door voldoende beweging en gezonde voeding toegankelijk en aantrekkelijk te maken voor iedereen, waarbij extra aandacht is voor het verkleinen van gezondheidsverschillen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *