CV de Kattendonders trekt door Helmond

Zaterdag 10 november 2018 trekken leden van carnavalsvereniging de Kattendonders met een vrachtwagen, waaruit vrolijke muziek klinkt, door Helmond  Ze bellen overal aan en vragen de mensen of ze lege flessen willen afstaan. Hiermee wil men de clubkas een beetje aanvullen. Deze jonge vereniging, opgericht in 2013, kan natuurlijk wel wat steun gebruiken.

Hopelijk is de vrachtauto vanavond goed gevuld, maar dat zal wel, want er werden al aardig wat volle zakken achterin gezet. En ja, morgen gaat het carnavalsseizoen weer van start, dan is het weer de elfde van de elfde.

 

 

 

 

 

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Redactie Regina Blok

Regina Blok Redacteur Ditisonzewijk.nl Ik ben geboren in Den Haag. Vanwege mijn werk, in de IT, ben ik in 1994 verhuisd naar Helmond. In 1999 bij de Dierenambulance Helmond begonnen als vrijwilliger op de bus. Nu doe ik alleen nog thuis opvang, moederloze jonge katjes vanaf 1 dag oud tot wilde kleintjes van een week of 6, die gesocialiseerd moeten worden. Presentatrice bij het radioprogramma Nieuwsdesk bij Omroep Helmond. En nu dus ook redacteur bij Dit is onze wijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *