T+Lab

Adres: 3e Haagstraat 67
5707 VB Helmond
Telefoon: 0492 59 89 89
Website: T+Lab

T+Lab

Het T+LAB probeert talenten bij kinderen uit de wijk te ontdekken door deze kinderen spelenderwijs te laten leren. Er is aandacht voor sport, taal, techniek, natuur, muziek en culturele activiteiten. Het gaat om kinderen van basisschoolleeftijd. Het T+LAB betrekt hierbij ouders, wijkbewoners en stagiaires van Helmondse opleidingen. Het is geslaagd als kinderen hun talenten ontdekken en hun dromen dichterbij brengen. Ook is het belangrijk dat het T+LAB een leerplaats voor studenten is en een positieve bijdrage levert aan Helmond West.

Wie doen er mee?

Verschillende organisaties, die al in Helmond West actief zijn, werken in het T+LAB samen. Het idee voor het T+LAB is ontwikkeld door de basisscholen Mariaschool en De Troubadour (inmiddels Westwijzer), LEVgroep, Jibb Helmond (Jeugd in beweging brengen), T+Huis en Cultuurcontact. Het T+Huis is een organisatie die ook in Eindhoven succesvol is.

Activiteiten op meerdere locaties

Het T+LAB zit dus in het gebouw aan de 3e Haagstraat 67, maar de activiteiten vinden op meerdere locaties plaats, zoals in Westwijzer, bij speeltuin Helmond West en op sportvelden.

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok