Keukenkunst

Adres: Hoofdstraat 43 C9
5706 AJ Helmond
Telefoon: 06 22796859
E-mail:
Website: Keukenkunst
Facebook:

Keukenkunst

Steeds meer mensen komen in de ban van het zelf lekker koken. Je koopt een kookboek en je voelt je al snel een keukenprins of –prinses. Je krijgt complimenten van vrienden en familie en je merkt dat jouw passie voor koken groeit. Misschien ga je wel op een kookcursus; daar leer je nog meer de kneepjes van kookstudio KEUKENKUNST. En je ontdekt daar ingrediënten die je amper kende, allerlei nieuwe smaken en bijzondere bereidingswijzen. Dan ervaar je de waarde van eten met smaak!

Ik heb deze ontwikkeling ook zelf doorgemaakt. Begonnen als hobbykok, recepten uitwisselen, koken voor vrienden en familie, veel belangstelling voor verse en eerlijke ingrediënten en natuurlijk ook naar kookworkshops en cursussen. En plotseling was ik een van de finalisten van MASTERCHEF! Nu leid ik als kok-eigenaar kookstudio KEUKENKUNST.

Ben je ook een smaakliefhebber? Of een keukenprins? Of heb je gewoon honger of lekkere trek? Of is er een feestje of feestelijk evenement op komst? Voor jezelf of voor je vrienden, voor je familie, kinderen of voor je collega’s?

KEUKENKUNST in Helmond geeft je mogelijkheden om al je smaakwensen te laten uitkomen. Van heerlijk belegde broodjes tot uitgebreide menu’s. Binnen een paar uur of op wat langere termijn. Van een eenmalig kookworkshop tot een feestelijke, culinaire expeditie… Bijna alles is mogelijk!

Laat daarom snel je vragen horen en ontdek de mogelijkheden van kookstudio KEUKENKUNST. Klik daarvoor op één van de bovenstaande mogelijkheden in het menu,

Masterchef Frits van der Linden

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok