Coronazorghelden in het zonnetje op RTL 4

Op zondag 6 september komt RTL 4 met het ‘hartverwarmende’ De Helden van Nu. Presentatoren Kevin Brouwer en Iris Rulkens zetten mensen en organisaties in het zonnetje. Helden die in deze bijzondere tijd meer dan keihard gewerkt hebben. Ze waren ook in Helmond.

In de regio Helmond zijn de mensen van het programma langs geweest bij De Viersprong, GGZ Momentum, GGZ Oost Brabant (Helmond), Dichterbij, Savant Zorg, Zuidzorg, Sterk Huis en GGZ WNB.

In het programma verrassen Brouwer en Rulkens zorginstellingen en ziekenhuizen door heel Nederland. Ze horen mooie, ontroerende maar ook grappige verhalen van medewerkers die tijdens de coronacrisis in de frontlinie hebben gestaan.

“Dit programma maken was een waar cadeautje. In deze bijzondere tijden de mensen in het zonnetje zetten die dat verdienen, was het mooiste wat ik dit jaar kon doen”, vertelt Brouwer.

De Helden van Nu is vanaf 6 september iedere zondag om 16.30 uur te zien op RTL 4. Op de speciale Facebookpagina kunnen mensen niet alleen interactief reageren, maar ook hun eigen helden in het zonnetje zetten. Daar zijn daar ook alle verhalen terug te zien.

Bekijk hier de promo: https://youtu.be/HvqymUa4iWw

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Jurre Sampers

Stagiaire Ditisonzewijk.nl - Omroep Helmond Mijn grootste droom is schrijver worden. Mijn grootste doel is een boek te kunnen uitgeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *