Corona, samen staan we sterk!

Beste Helmonders,

De Corona pandemie is Helmond niet voorbijgegaan. Hier in Helmond hebben we net als in veel andere steden op de wereld vergaande maatregelen moeten nemen om met name voor kwetsbare groepen te zorgen. Deze maatregelen beschermen ons maar eisen een zware tol van mensen, verenigingen en ondernemers. Wij vragen u om de officiële aanwijzingen op te volgen. Handel vanuit vertrouwen en laat je hoofd niet op hol brengen door nepnieuws en geruchten.

Iedereen gaat op een andere manier om met het virus. Sommige mensen zijn angstig en bevreesd, anderen reageren nuchter. We leven op dit moment niet alleen in een coronacrisis maar ook in een eenzaamheidscrisis. Premier Mark Rutte en koning Willem Alexander noemden ze beiden in hun toespraken. Dat we als gemeenschap problemen ondervinden met het veranderen van onze levens en het terugbrengen van sociale contacten is pijnlijk zichtbaar aan het worden. Heeft u, uw vereniging of uw onderneming problemen die u met ons wil delen stuur dan een e-mail naar onze wethouder of een van onze raadsleden.

Het Coronavirus houdt ons land in de greep maar samen slaan wij ons door deze crisis heen, ook in Helmond!

Met vriendelijke groet,

VVD Helmond

TheoSergeCorJeanneSandraMichael Matijs

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door VVD Helmond

De Helmondse VVD is het lokale gezicht van de grootste landelijke partij en maakt deel uit van het Lokaal Netwerk VVD Peelland.

Dit artikel heeft 1 reactie

  1. Avatar
    b.asef Reply

    hallo beste mensen .
    wij zijn blij dat wij goede nieuws gehoord .ik heb iedea alse bezorger van krant of reclame met een handschoenen bezorgen wordet beter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *