Corona Cohert Afdeling (CCA) GGZ Oost Brabant – toppers in de ‘bloemetjes’ gezet

Dag in dag uit zetten zij zich hard in voor alle cliënten die besmet zijn geraakt met het corona-virus en opgenomen moeten blijven omdat het psychiatrisch toestandsbeeld de hoofddiagnose is. Vrijdag werden de medewerkers van de corona-afdeling (CCA) niet in het ‘zonnetje’ gezet, maar in de ‘bloemetjes’ tijdens de vlogstafette.

In de vlogstafette sturen collega’s van GGZ Oost Brabant elkaar een kaartje om elkaar een hart onder de riem te steken in deze spannende tijden. Het begon bij leden van de Raad van Bestuur. Zij stuurden een kaartje naar twee verpleegkundig specialisten somatiek intensieve zorg die zich regiobreed inzetten voor de lichamelijke gezondheid van cliënten. Op hun beurt stuurden ze de kaart door naar collega’s van het Centraal Bureau personeelsafroep in Boekel. Hierop volgde de medewerkers van woonvoorziening Joseph Staete in Veghel die op hun beurt een kaart schreven voor de medewerkers van de corona-afdeling in Helmond. “Echt heel erg leuk”, vertelt Lisa, verpleegkundige op de afdeling. “Ik vind het heel leerzaam om op de CCA  te werken, maar in de eerste weken was het ook zeker spannend omdat alles zo nieuw is.”
In de video vertelt ze er meer over:

 

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door GGZ Oost Brabant

Wij staan voor 'gezondheid die je je eigen familie gunt' en zijn er voor burgers met complexe psychische zorgvragen. Voor hen bieden wij veilige menslievende zorg 'in het Brabantse land'.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *