Concertprogramma Theo Driessen Instituut onder voorbehoud

Het nieuwe seizoen kamermuziekconcerten van de cyclus Theo Driessen bevat vier concerten. De concerten zijn altijd op zondagmiddag om 15.30 uur in het Theo Driessen Instituut aan Willem Prinzenstraat 43 in Helmond. Het concertprogramma is onder voorbehoud in verband met de maatregelen vanwege de coronacris.

Het eerste concert is gepland op zondag 11 oktober. Het gaat om het Storioni Trio met Beethoven, Liszt en Dvorák. Voor zondag 13 december is gepland Lucie Horsch, blokfluit en Thomas Dunford, luit met Bach, Vivaldi, Couperin, Bassona, Marais, Hotteterre en anderen. Voor 2021 staan volgens het concertprogramma op zondag 17 januari het Amstel Quartet en op zondag 28 februari Rangel Silaev op piano gepland.

Anderhalve meter

Door de coronacrisis en de daarmee samenhangende maatregelen heeft het bestuur besloten dat de concerten niet door kunnen gaan als de anderhalve meter afstand toegepast moet worden. Daarvoor is de ruimte in het Theo Driessen Instituut te klein.  Om deze reden heeft het bestuur besloten om voor het seizoen 2020-2021 geen abonnement aan te bieden. De kaartjes worden per concert verkocht.

Meer informatie: www.kamermuziekcylcus-tdi.nl

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Redactie Ditisonzewijk.nl Paula van Hout

Eindredacteur Ditisonzewijk.nl Helmond en Omroep Helmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *