Concert Zanggroep Pabo met Vrouwenkoor Confetti

Na het succes van het eerste wijkconcert in Mierlo-Hout, belooft het tweede wijkconcert in een reeks van zes een bijzondere muzikale happening te worden. Maak het verjaardagsfeest van Zanggroep Pabo compleet en zorg dat je van de partij bent:

In de wijk Stiphout
Locatie Café-Zaal ‘t Aambeeld (Dorpsstraat 38, 5708 GJ Helmond)
Op zondag 19 mei 2019
Van 14.00 tot 16.15 uur (zaal open om 13.30 uur)
Met een kleurrijk optreden van Vrouwenkoor Confetti
Toegang gratis

Vrouwenkoor Confetti is opgericht in 1997, staat o.l.v. Marjan Vree-Quist en telt momenteel 59 leden. Marjan kan zelf door ziekte niet aanwezig zijn, daarom staat het koor tijdens dit optreden o.l.v. Peter van Beijnum. Het meerstemmig repertoire kent, zoals het woord “confetti” al zegt, een grote verscheidenheid; van klassiek tot eigentijdse muziek, waarin een breed publiek zich kan herkennen. De begeleiding op de piano wordt verzorgd door Jolanda Verhagen.

Met veel enthousiasme worden per jaar ca. 4 á 5 optredens verzorgd, waaronder het Caratconcert en het, bijna jaarlijks terugkerende, Kerstconcert in samenwerking met Fanfare de Vooruitgang in de St. Trudo Kerk te Stiphout. Repetities zijn elke maandagavond in Café-Zaal ’t Aambeeld.
Meer info vind je op www.vrouwenkoorconfettiehelmond.nl.

Wil je na dit concert meer horen en zien van Zanggroep Pabo? Volg hen op Facebook of kijk op www.zanggroeppabo.nl. Er staan meer gratis wijkconcerten op de agenda. Op 18 & 19 april 2020 pakt Zanggroep Pabo groots uit met een wervelende jubileumshow op de planken van theater Het Speelhuis in Helmond.

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Arne

Arne is de ontwikkelaar van Ditisonzewijk.nl. Hij heeft het platform gebouwd en werkt continu aan de doorontwikkeling van alle benodigde functionaliteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *