Natuurluk Duursaam

Adres: Neerwal 30
5708 ZA Helmond
Telefoon: 06 55 36 86 48
E-mail:
Website: Natuurluk Duursaam
Facebook:

natuurluk duursaam

Natuurluk, Geluk, Duursaam, Samen

Dat is in 4 woorden natuurluk duursaam. Hier draait het om bij ons.
Vanuit authenticiteit werken aan geluk van klanten en medewerkers, zodat we samen met elkaar komen tot een organisatie die langdurig kan bestaan.

natuurluk duursaam staat voor balans tussen mens en bedrijfsvoering.  Het één kan niet zonder het ander. Zowel aan de menskant (klanten, medewerkers en stakeholders), als aan de bedrijfsvoeringskant kan er sprake zijn van afbreukrisico’s. Als u pro-actief omgaat met mogelijke afbreukrisico’s , dan levert dat een duurzame organisatie op met groeiende resultaten over een langere periode. Dat kan door de afbreukrisico’s in kaart te brengen en samen met uw medewerkers te zoeken naar oplossingen. Wij geloven dat dit de basis is voor het behalen van langdurige resultaten voor elke organisatie.

Wat wilt u zijn? Hoe wilt u dat uw klanten, uw medewerkers en stakeholders over uw organisatie praten? U heeft daar vast een helder en duidelijk beeld bij. Dan weet u ook als geen ander dat denken en gedrag op één lijn dient te zijn en dat deze overtuigingen nageleefd moeten worden op elk niveau in uw organisatie. Want dan bent u hard op weg naar een duurzame organisatie.

Natuurluk duursaam staat en gaat voor vertrouwen, natuurluk duursaam draait om 1 kernwaarde en dat is vertrouwen.
Daarom mag u ons daar op afrekenen!

Mogelijk dat binnen uw organisatie ook problemen zijn, waar onderling vertrouwen in het geding is.

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok