Madcom

Adres: Palladio 8
5705 KK Helmond
Telefoon: 06 54 90 53 06
E-mail:
Website: Madcom
Twitter:
Facebook:
Linkedin:

Madcom

Madcom is een verlengstuk van uw verkoop- en communicatieafdeling.

Heeft u een product of dienst maar weet u niet hoe u dit moet vermaakten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Verder ondersteunen wij verkoopafdelingen welke met tijdelijke of structurele onderbezetting niet in staat zijn het gewenste resultaat te bereiken of juist een extra boost willen geven aan hun targets. Hiervoor hoeft u geen personeel aan te nemen maar gebruikt u de externe kennis en kunde van een professionele salesmanager.

over ons

Ontstaan vanuit de filosofie “waarom uitbesteden als we het zelf in huis hebben” is destijds besloten om Madcom op te richten. Dit klinkt natuurlijk heel dubbel als Madcom juist haar klanten adviseert om de Communicatie en Sales wel uit te besteden.

Met dit in het achterhoofd is er sindsdien hard gewerkt aan een professioneel netwerk van specialisten die hun commitment hebben uitgesproken richting Madcom. Hierdoor kunnen wij als een soort van ‘spin in het web’ de juiste persoon met de parate kennis op de juiste plek en op het juiste tijdstip plaatsen. Niet geheel onbelangrijk dus, het tijdstip, want juist hierdoor kunt u zich veel geld besparen. Door gebruik te maken van ons professionele en wereldwijde netwerk beschikt u dus altijd over de kennis die nodig is om uw klantenvragen te beantwoorden in een zeer kort tijdsbestek.

Waar wilt u met uw bedrijf staan binnen nu en 5 jaar, heeft u daar wel eens over nagedacht? Veel ondernemers realiseren zich niet dat er op langere termijn gedacht moet worden. Natuurlijk is de korte termijn ook belangrijk, er moet immers omzet worden gegenereerd, echter is dit korte termijn denken ook meteen de valkuil: er is namelijk geen ‘plan’ om die omzet ook te garanderen voor volgend jaar, en dat jaar daarop.

Het is een veel gehoorde uitspraak: dit jaar is de omzet 7% gestegen, de verwachte omzetstijging voor volgend jaar is 10%.

Echter waar is dit op gebaseerd? Meestal ‘natte vinger’-werk en wordt de doelstelling continue (vaak naar beneden) bijgesteld. Dit hoeft echter niet, de stijging is zeker haalbaar. Hoe?
Een goed communicatieplan aangevuld met een salesplan is hierop het antwoord. Veel ambitieuze plannen verdwijnen na het ‘bestuderen’ in de lade om daar nietszeggend de rest van het jaar te blijven liggen. Zonde van de tijd en energie die er ingestoken is.

Madcom houdt uw strategische plannen tegen het licht, schaven ze eventueel bij of (her)schrijven ze voor u. maar belangrijker: Madcom houdt de hele tijd een vinger aan de pols zonder dat u dat merkt.

MADCOM is een Full Service Consultancy Bureau op het gebied van Sales en Communicatie.Vanuit onze jarenlange ervaring, zowel nationaal als internationaal, kunnen wij uw organisatie bijstaan indien u (tijdelijke) structurele hulp nodig heeft.

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok