AGR Mediation

Adres: Schutsboom 52
5706 KH Helmond
Telefoon: 088 567 11 11
E-mail:
Website: AGR Mediation

AGR Mediation

U bent in een conflict verzeild geraakt en wil hier graag weer uitkomen. Terwijl de partijen hun standpunt hebben ingenomen en de hakken in het zand hebben gestopt, lijkt een oplossing ver weg. Met hulp van een Mediator wordt er gekeken naar de oorzaak van het conflict. U en de wederpartij krijgen de gelegenheid om uitgebreid te vertellen wat er aan de hand is. De mediator helpt om de standpunten om te zetten in belangen. Op deze manier krijgt het gesprek een andere lading en kunnen de belangen besproken worden. De communicatie komt weer op gang en constructieve geprekken leiden dan naar de oplossing.

Deze oplossing wordt door u zelf gezocht. Samen met de wederpartij. De Mediator helpt u hier bij. Op deze manier is de oplossing houdbaar voor een langere termijn en kan de relatie vaak hersteld worden.

  • Mediation werkt snel. In 1 tot 4 gesprekken kan er al een uitkomst zijn waar de partijen blij mee zijn.
  • Mediation is goedkoop. Zeker in vergelijking met een rechtzaak of communiceren via ieders advocaten. Dit scheelt u duizenden euro’s.
  • Mediation is geschikt voor ieder soort conflict. Op de pagina Soorten Mediation vind u een overzicht van alle mogelijkheden. Uw conflict zit er ongetwijfeld tussen.
  • Mediation zorgt voor afspraken die houdbaar zijn in de toekomst. Partijen zetten zichzelf actief in om een oplossing te zoeken.
  • Bij Mediaition geldt een geheimhoudingsplicht. Alles wat tijdens de mediation besproken wordt, blijft binnen de muren van de mediationkamer.
Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok