Club Sam is op zoek naar vrijwilligers

Club Sam is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers, die een groep speciale kinderen een leuke middag willen bezorgen en samen met hen gaan genieten van diverse  activiteiten. Club Sam is er voor kinderen en jongeren vanaf 6 jaar met een verstandelijke en/of meervoudige beperking, die wonen in de regio Eindhoven-Helmond. De meeste van hen hebben één-op-één begeleiding nodig.

Wekelijks is er op zaterdagmiddag van 13.30 tot 16:00 uur een gezellige activiteit met voor ieder kind een passende en persoonlijke begeleiding. De club maakt gebruik van de ruimten in Kindcentrum de Bundertjes aan de Basstraat in Helmond. Daar gebruiken zij de speelzaal en de aangrenzende buitenspeelplaats om te knutselen, te spelen en te chillen. Af en toe is er ook een uitstapje in de buurt of wat verder weg.

Per september willen ze starten met ongeveer 10 deelnemers en daarvoor zijn nieuwe vrijwilligers nodig. Als vrijwilliger ben je vooral bezig met het begeleiden van de kinderen. Het vrijwilligersteam bepaalt ook het programma.

De club heeft verschillende vrijwilligers nodig. Vrijwilligers kunnen verschillende taken uitvoeren of een combi kan natuurlijk ook. Taken zoals bv het begeleiden van individuele deelnemers, het regelen en organiseren, het budget in de gaten houden, programma bedenken enzovoorts.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ciske van Wal of Helma van den Dungen. Ciske is bereikbaar via email ciske.vanderwal@kansplus-sien.nl en Helma via email h.van.den.dungen@meedemeentgroep.nl of telefonisch op 06-43366610

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Toon van de Wijk

Toon van de Wijk "de Toon van de Wijk"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *