Carat concerten op weg naar jubileumconcert

Een bezoekje op zondagmiddag aan stadswandelpark De Warande kan vele kanten op. Vooral in de zomermaanden is er weer volop muzikaal vermaak, voor ieders muzieksmaak. In mei zijn de Carat concerten in het Carat paviljoen gestart, in het jubileumjaar, waarin Carat concerten het 25-jarig jubileum vieren. Op zondag 1 september gaan ze dan ook groots uitpakken met een speciaal jubileumconcert met daarin bijzondere gasten als Laetitia Gerards, Philips Harmonie, Rimboband, Big Band Boxtel en de Notoire Fanfare.

Zondag 14 juli luisterden de aanwezigen, af en toe vanonder een paraplu, naar het Eindhovens Seniorenorkest, het VrijeTijdsOrkest uit Deurne en naar Da Capo, het seniorenorkest van Jong Nederland.

Jong en oud genoten zichtbaar, de senioren klapten met de muziek mee en ook de jongste kinderen konden hun enthousiasme niet onderdrukken. Een bezoeker zat met gesloten ogen in zijn scootmobiel…of hij aandachtig zat te luisteren of inmiddels op de tonen van de harmonie in een dutje beland was, is niet bekend.

De horecatent en de snackkraam deden goede zaken en ook op het terras van De Warande was het gezellig druk. De aanwezige eenden en ganzen en het aanwezige grotere vee genoten van de vele bezoekers die hen brood kwamen brengen en ook brachten vele aanwezige wandelaars een bezoek aan het park. Zo blijkt weer dat het stadswandelpark zich uitstekend leent voor een wandelingetje met een muzikaal intermezzo onder het genot van een drankje en hapje.

Volgende week zondag kunt u genieten van een optreden van Blazerij de Molshoop uit Deurne en het instrumentaal Trio Mousai uit Valkenswaard.

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Redactie Anja Donkers

Anja Donkers Team Ditisonzewijk.nl Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *