Vandaag waren er maar twee muzikale groepen die optraden in het Carat. Maar alleen van de tweede groep zijn er foto’s gemaakt en een verslag geschreven. Dit waren de Southern Comfort Barber Mates. Bij de naam zou je denken te maken te hebben met kappers die konden zingen. Maar het was een vriendelijke groep mannen, keurig in het blauw-zwart gekleed uit Eindhoven. Maar toen zij begonnen met het optreden werd het direct stil bij het publiek. Het klonk erg aangenaam, het was echte zang die prettig in de oren klonk. Zij zongen diverse nummers, begeleid door een vrouwelijke dirigente die elk nummer aankondigde met een vriendelijke stem. Door de gezellige muziek vloog de tijd voorbij. Maar het was weer een echt gezellige middag waar iedereen van heeft genoten en dat was ook de bedoeling…

Verslag en fotografie: Hans Choufoer

Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-nieuws
www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Helmond-Ditisonzewijk 
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Ook weten wat er speelt in uw eigen wijk?  Abonneer je gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!
Digitaal-wijkgericht-nieuws: Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond.

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Redactie Hans Choufoer

Redacteur - Foto-journalist bij Ditisonzewijk.nl - Helmond Geboren in Leiden (1957) Ik rook graag een sigaartje en hou van de natuur. Mijn camera en ik zijn onafscheidelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *