Cadeautje voor mantelzorgers in Helmond

Cadeautje voor mantelzorgers in Helmond

Zorgt u als mantelzorger voor iemand in Helmond die langdurig ziek is of een beperking heeft? Dan kunt u een mooie blijk van waardering aanvragen (ook als u zelf niet in Helmond woont).

Een volwassen mantelzorger kan kiezen uit een cadeaubon ter waarde van € 70,- of een geldbedrag. Een mantelzorger ouder dan 5 jaar en jonger dan 18 jaar krijgt een Gift Card Pathé van € 40,-. In september starten de gemeente en het Steunpunt Mantelzorg van de LEVgroep deze waarderingsactie voor mantelzorgers van alle leeftijden.

Cadeaubon aanvragen

De formulieren vindt u ook op de website van LEVgroep. De formulieren kunt u downloaden en opsturen naar LEVgroep. Papieren exemplaren kunt u afhalen bij de receptie van LEVgroep (Penningstraat 55).

Steunpunt Mantelzorg

Bij het Steunpunt Mantelzorg kunt u als mantelzorger terecht voor onder andere informatie, voorlichting, advies, cursussen, bijeenkomsten, begeleiding en emotionele steun. Daarnaast organiseert het Steunpunt het Mantelzorgcafé. Meer informatie over het steunpunt en de mantelzorgactie vindt u op de website van LEVgroep.

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door LEVgroep Helmond

Leven en samenleving veranderen voortdurend. Het is belangrijk dat ieder mens individueel tot zijn recht kan komen. Dat kan alleen in relatie tot anderen: thuis... Meer weergeven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *