Cadeautips voor als je er niet bij kunt zijn

Het is ontzettend leuk om uitgenodigd te worden voor een verjaardag. Dit betekent namelijk dat de jarige jou graag op zijn of haar speciale dag heeft en dat is een mooi compliment om te ontvangen. Hoe leuk het ook is om uitgenodigd te worden, het is wel belangrijk dat je aanwezig kunt zijn op de verjaardag. Natuurlijk komt het ook wel eens voor dat je door een andere afspraak of iets dergelijks niet aanwezig kunt zijn op de verjaardag. Jammer, maar hier is niet altijd iets aan te doen. Heb jij binnenkort een verjaardag waar je niet bij kunt zijn? Dan kun je alsnog iets leuks opsturen om de jarige wél te laten weten dat je aan diegene denkt. Wij geven je een paar voorbeelden.

Boeken als cadeau

Weet jij dat de jarige veel van lezen houdt? Kijk dan of je een leesboek kunt geven waarvan je weet dat de jarige deze nog niet heeft gelezen, maar wel past bij zijn of haar smaak. Dit is natuurlijk lastig wanneer je hem of haar niet zó goed kent. Vaak maken mensen gebruik van wenslijsten op websites die boeken verkopen, probeer er achter te komen of de jarige dit ook heeft en kies een leuk boek uit. Je hoeft echter niet alleen leesboeken te geven, ook een leuk kookboek is een goed cadeau voor iemand die van koken houdt. Stel het kookboek af op de interesses van de ontvanger. Weet je dat hij of zij veel van desserts bakken houdt? Kies voor een kookboek dat zich hierop focust.

Bloemen laten bezorgen

Zijn er geen geschikte boeken binnen jouw budget of is de jarige geen boekenwurm? Dan is bloemen laten bezorgen ook een goede keuze. Laten we eerlijk zijn, iedereen wordt blij van bloemen. Kies je ervoor om bloemen te bezorgen, dan weet je zeker dat je de jarige vrolijk maakt en zijn of haar dag nóg specialer maakt. Bloemen bezorgen kan in veel verschillende situaties en hiermee laat je de ontvanger weten dat je aan hem of haar denkt. Met bloemen zit je nooit verkeerd.

Online cadeau bestellen

Zowel boeken als bloemen kun je online bestellen. Kies jouw favoriete boek of boeket uit en vul bij het afleveradres het adres van de jarige in. Vervolgens doet de boekenwinkel of bloemist het werk voor je. Op deze manier kun je de jarige toch nog opfleuren zonder aanwezig te zijn op de verjaardag.

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Toon van de Wijk

Toon van de Wijk "de Toon van de Wijk"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *