Stadswacht Helmond

Adres: Weg op den heuvel 39
5701 NV Helmond
Telefoon: 0492 84 59 70
Website: Stadswacht Helmond
Twitter:
Facebook:

Stadswacht Helmond

Service en veiligheid voor burgers

Stichting Stadswacht in Helmond is de eerste schakel in service en veiligheid voor burgers. Waarnemen, alert optreden bij overlast en service verlenen aan winkelend publiek en andere burgers zijn onze belangrijkste taken. Daarnaast willen we continu bijdragen aan de verbetering van de leefbaarheid op stedelijk niveau. Stadswacht Helmond heeft een grote regionale rol en werkt structureel in de volgende gemeenten:

Gemert-Bakel, Deurne, Asten, Someren, Laarbeek, Geldrop-Mierlo, Heeze-Leende, Cranendonck, Valkenswaard, Bergeijk, Bladel, Oirschot, Reusel-De Mierden, Son en Breugel, Boxtel, Sint Oedenrode en Veghel. Stichting Stadwacht Helmond heeft als speerpunten kwaliteit en professionaliteit. Het merendeel van onze stadwachten beschikt over een BOA-diploma en is als zodanig beëdigd.

Gevonden voorwerpen en (brom)fietsen

De Gemeente Helmond heeft Stichting Stadswacht Helmond aangewezen als organisatie waar gevonden voorwerpen ingeleverd kunnen worden. Ook verzorgen wij de dienstverlening op het gebied van gevonden (brom)fietsen. Daarnaast hebben wij de taak om geparkeerde (brom)fietsen in het centrum te reguleren en te handhaven. Op onze website staan alle gevonden voorwerpen, afgesleepte en gevonden (brom)fietsen. Staan er eigendommen van u bij? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak.

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok