Businessclub Brabant bestaat 15 jaar

Businessclub Brabant bestaat vijftien jaar. Omdat het vanwege corona niet mogelijk was om met veel mensen een feestje te vieren, krijgen de 65 leden van de netwerkclub alvast een verrassingspakket thuisbezorgd. Toen dit idee werd bedacht, was er nog geen sprake van versoepeling van de RIVM-regels. 

Businessclub Brabant houdt vier keer per jaar een interessante en vooral ook gezellige bijeenkomst voor deelnemende ondernemers. Het zijn bijeenkomsten met een verschillend karakter en op verrassende locaties. Het gaat daarbij om het netwerken natuurlijk, maar ook om het bij elkaar in de keuken kijken en elkaar te motiveren en stimuleren. De sfeer is altijd informeel. Leden waarderen de bijeenkomsten enorm. Daarom is het extra jammer dat de viering van het vijftienjarig bestaan is uitgesteld. Nu de regels zijn versoepeld kan er wellicht wel een datum worden geprikt.

Maar niet getreurd, op 2 juli gaat de actie gewoon door en krijgen alle leden een feestpakket thuisbezorgd. Herman Driessen, Martijn Bergerhof en Huub Jonkers zullen er voor zorgen dat op gepaste afstand alles rond gebracht wordt. Dit om het thuis alvast een beetje te vieren.

Met dank aan o.a groothandel Sligro, Bergerhof Tours.

Foto: een archief opname van een activiteit van Businessclub Brabant

businessclubbrabant | Informeel netwerken

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Redactie Ditisonzewijk.nl Paula van Hout

Eindredacteur Ditisonzewijk.nl Helmond en Omroep Helmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *