Brandoween 2018 De laatste kaarten op=op

Photoshop Flyer Template. Joe Krow. Design Cloud Studios

27 oktober 2018, Brandoween Brandovanië

Nog 1 klein weekje wachten en dan kunnen we weer griezelen in Brandevoort. Op 27 oktober is het weer tijd voor Brandoween. En dit jaar reizen we af naar Brandovanië…. Waar?? Nou, Brandovanië, waar weerwolven en vampieren zodra het donker wordt de straten onveilig maken.

 

We beginnen ’s middags al. Vanaf 15.30 uur kun je met ons meedoen aan Brandoween Creatief. Bij het Sportpark kun je aan allerlei leuke activiteiten deelnemen zoals pompoen snijden, schminken, knutselen en nog veel meer, zodat je goed voorbereid bent voor de spooktocht.

 

Als het langzaamaan donker wordt gaan we om 18.30 beginnen met de spooktocht. Deze start vanaf het Sportpark en slingert zich een weg door de spookachtig aangeklede straten van Brandovanië, uh, we bedoelen natuurlijk Brandevoort.

 

Vorig jaar zijn we begonnen met een rustpunt onderweg, bij basisschool De Vendelier (hoofdlocatie), jullie hebben aangegeven dit zo leuk te vinden, dat we dit jaar het rustpunt weer inrichten. Dan kun je onderweg weer even op adem komen van alle spanning en daarna weer vol goede moed verder gaan.

 

Kaartjes voor Brandoween Creatief en/of de spooktocht zijn te koop bij ’t Brandpunt en bij Hip&Co. en uiteraard ook op onze website www.brandoween.nl.

Maar wees er snel bij want op=op!!!

We geven ook dit jaar weer mooie prijzen weg, voor de mooiste kostuums, maar ook voor het engste huis en het meest spannende pleintje. Dus doe je best en verras ons met jouw idee van Brandovanië. Woon je niet aan de route, maar wil je toch met een standje of groep aan de route staan, dat kan! Mail ons en dan zoeken we samen een leuke plek voor je.

 

Lijkt het je leuk om betrokken te zijn bij Brandoween? Wij zijn altijd op zoek naar mensen die in de voorbereiding of tijdens Brandoween willen helpen. Heb je een idee of tip voor ons of wil je helpen, stuur ons dan een mail info@brandoween.nl.

 

Houd onze website en Facebook pagina in de gaten voor nog heel veel meer leuke berichten en acties! En dan zien we jullie allemaal op 27 oktober tijdens Brandoween!

Photoshop Flyer Template. Joe Krow. Design Cloud Studios

 

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Arne

Arne is de ontwikkelaar van Ditisonzewijk.nl. Hij heeft het platform gebouwd en werkt continu aan de doorontwikkeling van alle benodigde functionaliteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *