De agenda van de Brandeleros is leeg ten gevolge van de coronamaatregelen. Het jubileumjaar van de Helmondse Kasteeltuinconcerten verloopt anders dan gepland. Bij de 20e editie gooit corona ook hier roet in het eten. De bands die waren vastgelegd zijn afgezegd, maar toch gebeurt er iets in de kasteeltuin…en de Brandeleros wil hier graag een steentje aan bijdragen.

Het initiatief van Omroep Helmond in samenwerking met ditisonzewijk Dom alternatieve Kasteeltuinconcerten te houden werd door diverse bands omarmd. Vorige week was het de Felicianos die het spits afbeet.

Deze week is het de band de Brandeleros uit Brandevoort. De karakteristieke sambapercussieband uit de Helmondse wijk Brandevoort verzorgde de afgelopen week onder tropische temperaturen een miniconcert. De inspirerende en swingende muziek laat bij de weinige aanwezigen toch de illusie van een klein Kasteeltuinconcert achter…

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Omroep Helmond

Omroep Helmond, het lokale TV en Radio station van Helmond Stadsradio Helmond is al vanaf 1984 in de lucht (FM 107.2 Mhz) en op de kabel (FM 94.4 mhz). Onze organisatie heeft ook de beschikking over een TV - kanaal op de kabel frequentie 256, en UPC digitaal kanaal 31.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *