Stukadoorsbedrijf van Rooij

Adres: Damhertlaan 2
5704 DD Helmond
Telefoon: 06 51 77 66 38
E-mail:
Website: Stukadoorsbedrijf van Rooij

Stukadoorsbedrijf van Rooij

Stukadoren is vakwerk!
Stukadoorsbedrijf Van Rooij is een ervaren familiebedrijf, al 45 jaar. In al die jaren hebben we veel voorbij zien komen. Nieuwe stuctechnieken, andere toepassingen en verschillende stijlen. Wij kunnen u er alles over vertellen.

Een ding is altijd hetzelfde gebleven, onze manier van werken. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u tevreden bent én blijft. En daar zijn we best trots op!

Beton Cire, decoratief, sfeervol en duurzaam stucwerk.
Beton Cire is prachtwerk, maar stuken met Beton Cire is niet voor elke stukadoor weggelegd. Als specialist in stucwerk van Beton Cire weten wij precies hoe dit decoratieve en duurzame stucwerk aangebracht moet worden. We zijn er zelfs speciaal voor op cursus geweest!

Beton Cire is duurzaam en heeft een chique uitstraling, het is leverbaar in 68 kleuren. De laatste jaren is de vraag gestegen door de prachtige Mediterrane uitstraling en de decoratieve toepassingen. De vochtwerende en hygiënische eigenschappen maken Beton Cire speciaal geschikt voor vochtige ruimtes als badkamer en toilet en in de keuken als aanrechtblad.

Beton Cire is ook prima toe te passen op vloeren (als alternatief voor tegels), meubels, openhaarden en zelfs het terras. Voor de Grieken en Romeinen was beton de basis voor bruggen en aquaducten. Het moderne Beton Cire is hiervan afgeleid.

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok