Blaasfestijn Centrum Helmond gaat dit jaar niet door

De organisatie van Blaasfestijn Centrum Helmond heeft moeten besluiten dat de jubileumeditie van het Blaasfestijn 2020 geen doorgang kan vinden dit jaar.

“:Wij betreuren dit enorm, maar in verband met de maatregelen rondom het corona-virus zien wij geen mogelijkheid om dit prachtige feest te organiseren zoals jullie van ons gewend zijn. Natuurlijk hopen we dat we met z’n allen dit virus onder controle te gaan krijgen en dat we volgend jaar alsnog een prachtig jubileumfeest kunnen houden.”

Het Blaasfestijn Centrum Helmond bestaat 15 jaar en zoals het er nu uitziet wordt dat gehouden in het weekend van 25 en 26 september 2021.

Het oorspronkelijke feest zou zondag 27 september 2020 zijn in het centrum van Helmond.Tussen 12.00 uur en 18.00 uur zouden diverse kapellen de Helmondse binnenstad vullen met muziek op verschillende podia. Tijdens het festijn wordt normaal gestreden om twee Gouwen Hellemonders. Eén trofee gaat mee met de kapel die de meest muzikale herinnering achterlaat bij het Helmondse publiek en één trofee gaat naar de beste leutkapel. Dat gebeurt nu dus pas in 2021.

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Redactie Ditisonzewijk.nl Paula van Hout

Eindredacteur Ditisonzewijk.nl Helmond en Omroep Helmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *