De bibliotheek in Helmond was enkele weken gesloten. Daarna enkele weken alleen voor afhalen van boeken geopend. Vanaf nu kunnen de leden van de bibliotheek weer op een vrij normale manier boeken lenen.

Directeur bibliotheek Helmond-Peel Robin Verleisdonk vertelt opgelucht dat de bieb weer een beetje richting normaal gaat. Voor geregistreerde leden van de bieb gaat deze weer open. Niet voor andere activiteiten, alleen voor het uitlenen van boeken en onder strenge richtlijnen voor de veiligheid van personeel en bezoekers.

De leden hebben de boeken gemist. Hoewel de Helmondse bieb een aangepaste uitleenmogelijkheid had: online bestellen, reserveren en dan in tassen afhalen. Maar nu is het weer mogelijk om zelf tussen de boeken te zoeken. Door het digitale lezen aan te bieden, kan de bieb zelfs weer bogen op extra aanwas van nieuwe leden.

Omroep Helmond/ Ditisonzewijk.nl bracht een bezoekje aan de directeur van de bieb.

Bent u lid, of wilt u lid worden van de bibliotheek of wilt u meer informatie over de regels en richtlijnen om in de bieb boeken te komen uitzoeken en afhalen, neem dan eerst een kijkje op de website: www.bibliotheekhelmondpeel.nl

 

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Omroep Helmond

Omroep Helmond, het lokale TV en Radio station van Helmond Stadsradio Helmond is al vanaf 1984 in de lucht (FM 107.2 Mhz) en op de kabel (FM 94.4 mhz). Onze organisatie heeft ook de beschikking over een TV - kanaal op de kabel frequentie 256, en UPC digitaal kanaal 31.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *